joi, 3 decembrie 2009

Bianco e Frizzante


Gusturile se schimba...papilele gustative au personalitate.
Ho bevuto un vino bianco e frizzante...cosi fresco,cosi aromato...
Da,papilelor le place vinul alb,rece,dulce si foarte putin "acidulat".

Atitudinea oamenilor se schimba,dar nu si caracterul; e legenda pacatului originar.
Ca tot amintim de Biblie, Iisus a spus "Iarta-i Doamne ca nu stiu ce fac!".
Dar eu nu sunt Iisus.
Actiunile daunatoare pe care le manifesta un individ asupra ta sunt cele puse sub semnul intrebarii “Iert sau nu?”…Caracterul unui individ nu poate fi pus sub acest semn de intrebare. Nu ai ce sa ierti,nu ti-a gresit cu nimic.Nu cuvintele sunt ceea ce il da de gol,ci actiunile sale.Dar caracterul...caracterul...e felul sau de a fi, in stare pura,fara masca,fara textele de autocaracterizare pe care le serveste pe tava de argint celor din jur,fara sa vorbeasca despre valori morale ale carui detinator nu este.
Asa ca se incadreaza la “Vreau asa ceva in preajma mea sau nu?”.
In clipa in care ti-ai format o idee despre ce vrei de la viata per ansamblu,stii sa raspunzi intr-o fractiune de secunda.
Timpul e prea scurt ca sa ni-l petrecem alaturi de cei de la care nu avem nici un fel de beneficiu (spiritual/material),ba din potriva! Timpul e prea scurt ca sa investim in cei ce nu pun pret pe resursele noastre! Timpul e prea scurt pentru cei care nu ne respecta timpul ce le-am acordat! Timpul e prea scurt ca sa privim inapoi,e ca o banda de alergat: risti sa nu vezi ce e inainte (de ce spun risti?pentru ca inainte poate insemna un stalp de care sa te lovesti)...Depinde de tinta fiecaruia:o tinta acceptabila necesita un efort modest,poate comod...Dar tinta satisfacatoare implica obstacol dupa obstacol. Asa ca, asta e pentru tine draga mea, stii ca pasajul cel din urma ti-l dedic : intoarce privirea inainte,chiar daca inca iti simti capul impovarat de amintiri de plumb. Intoarce-ti privirea inainte! Caci YES (we)YOU CAN!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu