luni, 14 decembrie 2009

Tzarisoara bibelourilor neutilizate

Soundtrack-ul acestei postari (INSIST SA-L ASCULTATI,altfel n-are sens sa cititi articolul):

Calusarii din Olt
Asculta mai multe audio Muzica


Ar putea faptul ca lui Berlusconi-prim ministru=prim mafiot- i-au fost sparte gura si nasul de un cetatean italian,sa ma faca sa ma simt mai bine ca romanca? Aaaa,romanul e vedeta de la stiri!!! Da da,el e! El e! El e..violatorul,criminalul,agresorul,hotul.
Fiind de sex feminin,cetateanul roman primeste ceva in plus : usuratica!
Mai dar ce frumusete....
Hai sa nu exageram,multi sunt constienti ca pleava societatii nu atesta o natie intreaga,dar dupa un sprizz,stiti voi cum e cand descriem un popor....
In fine...Berlusconi nu a fost lovit cu nici un pumn in mutra lui in care, la naiba, a investit atata sa-si-o-ntinda!!Nu nu,un baiet avea o statueta in manuta si s-a gandit ca poate Berlusconi vrea sa o pupe si nu stie cum.Asa ca l-a ajutat el...E drept ca poate n-a calculat omul bine viteza cu care a indreptat statueta spre buzisoarele creponate ale ministrului. Sarmanul de el,cum nu poate papa el acuma lasagna decat prin perfuzie sau pai. Of,dar ce tragic!

Dar baietu-cu-statuia s-a demonstrat ca e bolnav psihic.Of ca sa vezi cum s-a nimerit!Cum nu realizeaza ce a facut! Of,dar baietii in negru de pe malul celalalt au aruncat momeala la Milano: un baiet nebun cu o statueta i-a spart mutra lui Berlusconi.
Hai ca noi inca stam bine oameni buni!Avem si noi bibelouri doar!AAAAAA,LA ASTA FOLOSEAU BIBELOURILE!!!Ahaaa...si cati bani au investit bunici si parintii nostri pentru ceva ce n-au folosit in scopul destinat: spargere gurii celui pasivului de la conducere!

Oricum,vorbind la sentiment,ne e dor de casa...Ce iubire bolnavicioasa,ce masochism.
Sa facem haz de necaz.
Suntem natii cu sange fierbinte;da da! latinii din noi,pasionatii de noi...Da,sigur de asta nici astia nu-s mai departe de noi sau noi de ei. Ei cum sa-i spargi fata aluia de mana caii statului?
Eu am trecut de epuizare,m-am consumat destul ,zadarnic;acum sunt in stadiul de amuzament...Macar e distractiva situatia asta in Ro,It etc. Ce facem? Eu cred ca daca mai aud multe dintr-astea,iau un bibelou si-mi sparg fata cu el..poate poate m-oi trezi intr-o lume pe care sa o inteleg.
Pana atunci insa...

HEAL THE WORLD! ;)


PS: maine am o prezentare despre tzarisoara noastra;sa le zic si de bibelouri?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu